Корнелия Нинова коментира записите, които Радостин Василев разпространи на пресконференция днес. Става дума

...
Корнелия Нинова коментира записите, които Радостин Василев разпространи на пресконференция днес. Става дума
Коментари Харесай

Нинова с първи думи за записите на Радостин Василев

Корнелия Нинова коментира записите, които Радостин Василев популяризира на конференция през днешния ден. 

" Става дума за скрити сделки на обединението на имунитетите. От тези записи се чува безспорен интернационален скандал. Дали ще поддържат една бъдеща коалиция на първите две сили. Сложихте България на дъното, съсипахте полезностите на Европейски Съюз ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
-->
" Как мислите, че Урсула фон дер Лайен и Г-7 гледат на изказванията, че вземат участие в съставянето на държавно управление в България. Поредната черна точка за България. Как мислите, че гледат на влизането в еврозоната, заобикаляйки разпоредбите. Как се усещат тези водачи през днешния ден и дали ще поддържат такава бъдеще коалиция на омертата, имунитетите и така нататък Става дума за отвод от народен суверенитет - изречението за промяна на шефовете на службите с такива, координиране с посолствата ", сподели Нинова. 

" Какво става с вас, хора? От силата за смяна и от площадите вие станахте пералня за Борисов. Ако пуснем народът да гласоподава както желае, ние ще сме сред 7 и 10 %. Ако има същинска национална воля, ще бъдете сред 7 и 10 %. Времето потвърди какво сте правили. Ние в този момент да вземем да се коалираме и да създадем " Възраждане "  първа мощ. " Възраждане "  участвате ли в това нещо. Много въпроси, които съвсем нямат потребност от отговори ", акцентира още Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.  

" Това, което направихте през днешния ден, нарушавайки всички закони, внасяйки Наказателно-процесуален кодекс. Защо го вършиме? Заради всичко това - задачата да се направи промени в конституцията, да изперете Борисов, взимайки главата на Гешев, с цел да се покрие. Вие вършиме парламентарен прелом. Ние сме споделили, че Гешев би трябвало да си върви и оставаме на тази позиция. Реформа би трябвало да има, само че не с тази цел, тъй като тя в този момент е да изперете Борисов и да промените Гешев с Пешев ", разяснява още водачът на Българска социалистическа партия. 

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:









Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР